Poklon vaučer

Ima li ljepšeg poklona nego dragim osobama, saradnicima, poslovnim partnerima, zaposlenima pokloniti putovanje?
Uz poklon vaučere Centrotours-a možete im pomoći da ostvare putovanje iz snova te kvalitetan odmor koji oni zaslužuju!

U lepezi bogate ponude, Centrotours Vam nudi i mogućnost kupovine poklon vaučera sa željenim iznosom, uz napomenu da vaučer nije sredstvo plaćanja, već je samo potvrda o plaćanju pomoću koje možete da koristite uslugu naše agencije, odnosno realizujete putovanje. Vaučer, koji možete da poklonite kome god to želite,  istovremeno je i dokaz onome kome je poklonjen da je naša usluga unaprijed plaćena. Zbog svega, vaučeri su više nego idealni kao poklon za rođendane, vjenčanja, godišnjice ili slične događaje, odnosno kao nagrada za uspješno položenu maturu ili stečenu akademsku titulu.

Na ovaj način i korporativni klijenti Centrotoursa vrijednosnim vaučerima mogu da nagrade svoje radnike ili da ih dodijele važnim poslovnim partnerima. Mogućnosti su neiscrpne, Vaše je samo da odredite vrijednost poklon vaučera, sve ostalo je naša briga.

Sigurno ste veoma često bili u prilici da čujete citat “Putovanja su jedina stvar na koju trošite novac, a ona Vas čini bogatijim”.

Veliko iskustvo u kreiranju putovanja uvjerilo nas je da su uspomene sa putovanja pravo bogatstvo, i to ono koje niko ne može da Vam oduzme!

• Centrotours vrijednosni vaučer se ne može unovčavati i vremenski je ograničen.
• Pozovite nas da zajedno ispunimo snove vama bitnim ljudima!