Daleka i egzotična putovanja

U sve bogatijoj ponudi agencije Centrotours su i uzbudljiva daleka putovanja, namijenjena prije svega onima koji uživaju u istraživanju nepoznatog svijeta, prepoznajući istovremeno u svom karakteru crtu radoznalosti. Uz adrenalinski naboj s aurom mističnosti, daleka putovanja, uvijek i u svakoj prilici, daruju i bogatstvo upoznavanja novih kultura, naroda i običaja.

Izaberite neku od egzotičnih destinacija iz naše ponude i otputujte na: Maldive, Bali, Tajland, Šri Lanku, Zanzibar, Sejšeli, Vijetnam...

Odmor na Kubi? Kuba je ostrvska zemlja u Karipskom arhipelagu, koju čini glavno ostrvo Isla de la Juventud uz nekoliko manjih arhipelaga. Ako izaberete putovanje na  Kubu kao vašu novu turističku destinaciju, upoznat ćete se i sa Havanom.

Gdje i zimi traje ljeto? Dubai je jedan od najvećih emirata u okviru Ujedinjenih Arapskih Emirata. Putovanje u Dubai omogućit će vam da vidite prelijepe plaže, luksuzne hotele, da doživite impresivna arhitektonska rješenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih.

U ponudi imamo i individualna putovanja koja mogu zadovoljiti i najsofisticiranije zahtjeve svjetskih putnika.

U saradnji sa najkredibilnijim hotelskim sistemima, kao i sa svim svjetskim avio kompanijama (ponosni smo nosioc licence IATA),  uključujući i low cost kompanije, svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije i termine.