Dođite da letimo zajedno!

Agencija Centrotours, jedan od vodećih turoperatora u Bosni i Hercegovini i regionu, na pragu je da preuzme lidersku poziciju u segmentu rezervacije, odnosno prodaje avio karata. Školovan kadar sa neophodnim licencama za rad po svjetskim standardima, osposobljen je da isprati bilo koji zahtjev i da u svakom trenutku, za pojedinačno ili grupno putovanje, pruži uslugu koja će zadovoljiti apsolutno sve zahtjeve svoje klijentele.

Zahvaljujući, između ostalog, maksimalno brzoj i profesionalnoj usluzi, kao i efikasnoj nabavci avio karata za sve svjetske destinacije po najpovoljnijim cijenama uz simboličnu proviziju, s Agencijom Centrotours je u proteklih 10 godina putovalo više od pola miliona putnika.

Naši, sve brojniji klijenti kao i partneri širom svijeta (Turkish Airlines, Qatar Airways, Lufthansa, Air France, Wizz Air, Fly Bosnia, Emirates, British Airways…), odavno su prepoznali naglašeno znanje, vještinu i sposobnost zaposlenih na našem avio-šalteru. Upravo na tom temelju širit ćemo svoju poslovnu filozofiju s kadrovima i profesionalcima sposobnim da u svakom trenutku ispune vaše želje i da vam kroz rezervaciju i prodaju avio karata omoguće da najbrže stignete do željene destinacije. Pružanjem usluge na ovaj način odlučni smo, ne samo da se izborimo za poziciju vašeg partnera od povjerenja, već i da stvorimo lojalnu klijentelu koja bi se iz sezone u sezonu brojno uvećavala.

Ne zaboravite, na našem avio šalteru vaše karte možete rezervisati ili kupiti telefonskim pozivom, popunjavanjem online formulara uz pomoć online pretraživača ili lično u našim poslovnicama. Hvala na povjerenju!