Upoznajte Centrotours tim!

Centrotours, kao dio Centrotrans dd, posluje još od davne 1963. godine, kada je i osnovan u okviru tadašnjeg Centrotransa Sarajevo. Osnovna djelatnost tadašnjeg turističkog odjela Centrotransa kako je nazivan, bila je prodaja autobuskih karata, organizacija izleta i putovanja u zemlji, a zatim i organizacija svih turističkih manifestacija koje su okupljale veći broj putnika.
Danas, nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgradili smo imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH.
Od 2012.g. Centrotours doo samostalna je firma u potpunom vlasništvu grupacije Centrotrans dd.
Naša misija je unaprijeđenje kvalitete života organiziranjem i realiziranjem različitih vrsta putovanja širom svijeta. Mi želimo da putujući sa nama steknete nova radosna iskustva, a Vaš život oplemenite novim saznanjima i mudrostima iz svih krajeva svijeta.
Centrotours danas upošljava 25 visoko kvalificiranih i kompetentnih radnika raspoređenih u pet Centrotours poslovnice u zemlji. Svi naši radnici redovno prolaze različite vrste kurseva i edukacija kako bi Vama pružili najbolju uslugu.
Zahvaljujući konstantnom ulaganju u poboljšanje kompetencija zaposlenih, te praćenju svjetskih trendova u obasti turizma, Centrotours danas Vama – našim cijenjenim klijentima može ponuditi niz turističkih usluga po izrazito povoljnim uslovima.
Naša vizija je da razvojem znanja sopstvenih kadrova, umrežavanjem sa vodećim evropskim i svjetskim partnerima, postavljanjem novih tehnoloških standarda u poslovanju, razvojem sopstvene i subagentske prodajne mreže i težnjom ka perfekciji i odgovornosti prema svakom učesniku u našem biznisu, povećavamo broj korisnika naših usluga.