Crna Gora

Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom, Crna Gora zauzima primarno mjesto na turističkim mapama. Crna Gora se može pohvaliti sa mnogobrojnim sunčanim danima u ljetnjim mjesecima, kao i sa velikom količinom snijega u zimskom periodu.
Dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - ljetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vrijeme kada su nastajali. Crna Gora svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućava upoznavanje sa tradicijom i običajima. Prateći svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se i ekstremni sportovi u kojima turisti mogu da uživaju.

Ljetovanje u Crnog Gori

Ljetovanje u Crnoj Gori preporučujemo i zbog crnogorskih visokih planina koja u zaleđu čuvaju divnu obalu Mediterana. Već sa prvim dolaskom, na neku od crnogorskih plaža, miris slanog Jadrana vratiće vas u prošlost – vrijeme je da se podsjetite koliko je lijepo nama najbliže more.

Ljetovanje u Crnoj Gori ostaviće svakog bez daha pri posjeti crnogorskg primorja koji je sada u novom ruhu – novi hoteli, novi restorani, nove luke. Tokom ljetovanja u Crnoj Gori ne propustite da ponovo uživate u mirnom i elegantnom mediteranskom ambijentu Boke Kotorske. Budite radoznali upoznajte luku Porto Montenegro, vozite se uz obalu i napravite predah u Perastu. Svoje ljetovanje upotpunite ručkom u Kotoru. Dok ste na odmoru u Crnoj Gori, preporučujemo da idete ka jugu, da se okupate na divnim plažama, odmorite u skrivenim uvalama. Tokom ljetovanja u Crnoj Gori, preporučujemo da obavezno brodićem odete do Rosa, Mirišta i rta Veslo. Šetanje starim gradom Budve će vam ostaviti utiske koje ćete pamtiti, a preporučujemo i da popijte kafu u Miločeru. Tokom ljetovanja u Crnoj Gori, nezaobilazno je da posjetite i  provedete lijepo popodne na Svetom Stefanu.

Budva je primorski grad na Jadranskom moru u Crnoj Gori. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po pješčanim plažama ali i po noćnom životu.
U blizini Budve nalazi se turistički centar Bečići. Bečići imaju plažu dugu skoro 2km, koja je među najljepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. U Bečiće je uloženo mnogo novca tokom posljednjih godina, a najznačajnija investicija je izgradnja hotela "Splendid".

U našoj širokoj ponudi za ljetovanje u Crnoj Gori, možete pronaći veoma povoljan smještaj, i to u mjestima:
Budva, Bečići, Rafailovići, Pržno, Petrovac, Čanj, Sutomore, Sušanj, Bar, Dobre vode, Ulcinj, Njivive, Igalo, Herceg Novi, Kumbor, Prčanj, Kotor, Tivat... 

Pobrinućemo se za vaš potpuni užitak tokom ljetovanja u Crnoj Gori, na vama je samo da izaberete plažu i hotel.