OFICIJELNA AGENCIJA N/FSBIH


KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020! HIT PUTOVANJE!

UTAKMICA GODINE!!!


GRČKA – BOSNA I HERCEGOVINA


ATINA – 3 DANA/BUS (1)

14.10. - 16.10.2019.


Atina je grad gdje se uspomene slavne prošlosti stapaju u savršen sklad s primamljivošću jednog od najkosmopolitskijih gradova Evrope, a ujedno i jedan od rijetkih gradova kojima urbanizacija nije uništila opušteni meditaranski šarm. U Grčkoj vrijeme ne vrijedi gotovo ništa pa tako između 5 i 50 minuta kao da nema nikakve razlike. Lokalni stanovnici uživaju u opuštenom načinu života pa i turiste često očekuje odgovori poput "ne znam”, "lako ćemo” ili "zašto se uzrujavaš – popij jedan frapée”. Iskoristite jedinstvenu priliku, pridružite nam se na putovanju u Atinu, obiđite grčku metropolu i budite dio spektakla 15. oktobra!

PROGRAM PUTOVANJA (1)

1. DAN, 14.10.2019. (PONEDJELJAK), SARAJEVO – NIŠ – ATINA    

Okupljanje putnika iz cijele Bosne i Hercegovine na Autobuskoj stanici u Sarajevu u 10.30h. GRATIS bus karta svim putnicima iz cijele BiH na svim Centrotransovim linijama do Sarajeva! Zajednički polazak svih navijača iz Sarajeva u 11.00h. Putovanje preko Višegrada, Užica i Niša uz usputne pauze. Noćna vožnja.

2. DAN, 15.10.2020. (UTORAK), ATINA  

Dolazak u Atinu u ranim jutarnjim satima.  Slobodno vrijeme za upoznavanje sa gradom i druženje sa brojnim bh navijačima! Naveče u 18.00h slijedi zajedniči odlazak na Olimpijski stadion u Atini  kapaciteta 69.618 gledalaca. Ovaj stadion po UEFA-inim kriterijima klasificiran je kao stadion 5*! Utakmica u 21.45h po lokalnom vremenu! Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH.

3. DAN, 16.10.2010. (SRIJEDA), MAKEDONIJA – SRBIJA – BOSNA I HERCEGOVINA

Vožnja kroz Makedoniju i Srbiju uz usputne pauze. Dolazak u Sarajevo u kasnim večernjim satima. Slijedi transfer autobusom do svih gradova u BiH (provjeriti u agenciji detalje prilikom rezervacije). Kraj putovanja.


• Program u PDF formatu možete preuzeti ovdje.


CIJENA: 185,00 KM


U cijenu je uključeno:

- Bus prijevoz na relaciji Sarajevo – Atina – Sarajevo + prijevoz unutar BiH (provjeriti detalje prilikom rezervacije),
- Usluge pratioca grupe tokom putovanja i boravka u Atini

U cijenu nije uključeno:

- Obavezno putničko-zdravstveno osiguranje 6,00 KM,
- Ulaznica za utakmicu (očekivana cijena 20,00 KM)

*Za aranžman važe Opći uslovi putovanja.
Rezervacija putovanja