SHOPPING FEST

UDINE – TRST 2019!


Udine se nalazi u krajnje sjeveroistočnom delu Italije, na oko 20 km zapadno od državne granice sa Slovenijom. Obilazak Udina turisti započinju sa Trga slobode, za čiji su besprekoran izgled zaslužne dve građevine "Loggia del Lionello" i "Loggia si San Giovanni ", iznad koje se nalazi i poznati toranj sa satom "Torre del Orologio", replika mnogo poznatijeg na Trgu svetog Marka u Veneciji. Gradom dominira dvorac smJešten na brežuljku koji se izdiže iznad Trga slobode. Iskoristite ovu priliku da posjetite ovaj prelijepi grad uz kvalitetan shopping u tržnim centrima Citta Fiera i Palmanova i obilazak neizostavnog Trsta!

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, 22.02.2019. (PETAK), SARAJEVO – UDINE

Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice Sarajevo u 19.30h. Polazak autobusa u 20.00h. Putovanje preko Zenice, Doboja, Banja Luke, Zagreba. Noćno putovanje uz pauze po potrebi grupe.

2. DAN, 23.02.2019. (SUBOTA), UDINE

Dolazak u tržni centar Citta Fiera u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme za shopping cca 3h. Odlazak u Udine i smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora slijedi fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča: Piazza della Liberta, Torre del Orologio, Castelo di Udine, Piazza san Giacomo, Loggia di Lionello, Duomo, pallazo Antonini. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, 24.02.2019. (NEDJELJA), UDINE – PALMANOVA – TRST – SARAJEVO

Nakon doručka slijedi check out iz hotela i polazak prema Palmanovi. Zadržavanje u shopping village Palmanova cca 2h. Nastavak vožnje prema Trstu. Po dolasku u Trst, kraće razgledanje užeg centra grada: Piazza di Unita di Italia, Ponte Rosso, Teatro Romano, Corso italia, Tempio di San Spiridone. Slobodno vrijeme. Povratak prema BiH u večernjim satima. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima idućeg dana.


• Program u PDF formatu možete preuzeti ovdje.


CIJENA: 149,00 KM


Cijena obuhvata:

- Bus prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo-Udine-Sarajevo,
- Smještaj u hotelu Executive Hotel (4*) ili sličnom, na bazi 1 noćenja sa doručkom,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja.

Cijena ne obuhvata:

- PZ osiguranje 6,00 KM,
- Fakultativno razgledanje Udina 10,00 € (uz minimum 25 prijavljenih putnika),
- Doplata za dodatno sjedište u autobusu 60,00 KM,
- Doplata za svako posebno traženo sjedište u autobusu 30,00 KM/sjedište,
- Doplata za 1/1 sobu 35,00 KM.


O HOTELU:
Hotel Executive s 4 zvjezdice smješten je u stambenoj četvrti na jugu Udina, na samo 300 metara od kina CineCity i susjednog trgovačkog centra. Parkiralište je besplatno, a sobe su jednostavne i funkcionalne. Zvučno izolirane i klimatizirane sobe imaju besplatni WiFi, TV sa satelitskim programima i minibar. Kafić Coffee & American Bar dostupan je isključivo gostima hotela i poslužuje lagane obroke, espresso kavu i izbor regionalnih vina. Gosti mogu uživati u slatkim i slanim jelima na bife doručku.


Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.
Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.
Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed nepredviđenih okolnosti.

Molimo Vas da se prije zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Centrotours.Rezervacija putovanja