SPECIJALNA PONUDA ZA 8 MART! HIT CIJENA!

AZURNA OBALA

6 dana/BUS

06. - 11.03.2020.


Azurna obala - uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će 8 Mart dočekati na najljepšoj obali na svijetu.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, 06.03.2020. (PETAK), SARAJEVO

Polazak sa odredišta u 17.00h iz Sarajeva. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Zagreb – Ljubljana. Noćna vožnja prema Italiji sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN, 07.03.2020. (SUBOTA), NICA

Dolazak u Italiju u jutarnjim satima, vožnja preko Italije do Azurne obale. Dolazak u popodnevnim satima (cca 13.00-14.00h). Smještaj u hotel. Pješačko razgledanje grada u pratnji vodiča: hotel Negresko, ruska crkva, bazilika Notre Dame, place Massena, Palais de Justice, Course Saleya, vidikovac Chateu. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.


3. DAN, 08.03.2020. (NEDJELJA), NICA – GRASSE – CANNES – ANTIBES – NICA

Doručak. Nakon doručka polazak na fakultativni izlet Grasse-Cannes-Antibes. Prvo odlazimo u fabriku parfema u Grasu. Mogućnost kupovine u jednoj od najpoznatijih tvornica parfema. Slijedi odlazak u Cannes, jedan od najpoznatijih turističkih središta u Francuskoj. Obilazak ovog poznatog festivalskog grada: Bulevar De la Croisette, festivalske palate – Bulevar slavnih, šetnja do starog grada s vidikovcem, sa kojeg se pruža predivan pogled na Cannes i Lerinske otoke. Slobodno vrijeme. Polazak za Antibes. Antibes je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

4. DAN, 09.03.2020. (PONEDJELJAK), NICA – SAINT TROPEZ – NICA – MONAKO – NICA

Nakon doručka predlažemo fakultativni izlet u Sant Tropez i Monako. Obilazak Sant Tropeza, kosmopolitskog ljetovališta, mjesta gdje se okuplja svjetski džet set. Važi za popularnu i omiljenu turističku destinaciju među bogatim i slavnim filmskim zvezdama, a ime koje se ne može odvojiti od Saint Tropeza je Brižit Bardo. Po svojim događajima mitsko mjesto u kome se prepliću sjaj šou biznisa, tradicija, glamur, kultura i umjetnost. Obilazak luke sa brojnim kafićima i restoranima, te gradskog zvonika. Slobodno vrijeme. Povratak u Nicu. U večernjim satima dolazak u Kneževinu Monako. Razgledanje bajkovitog grada: PALATA GRIMALDIJEVIH, KATEDRALA, OKEANOGRAFSKI MUZEJ, STAZA FORMULE 1. Posjeta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog Casina uz šetnju prelijepim parkovima Monte Karla. Poslije obilaska male mondenske države povratak u Nicu. Noćenje.

5. DAN, 10.03.2020. (UTORAK), NICA – MILANO – BIH

Nakon doručka check out iz hotela i polazak prema Milanu. Obilazak Milana u pratnji vodiča: Castello Sforzesco, porta Gariballdi, porta Nuova, porta Venezia, giardini Pubblici, via Dante, Teatro alla Scala, galeria Vittorio Emanuele II, Duomo, piazza del Duomo. Slobodno vrijeme u centru grada. Nastavak vožnje prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

6. DAN, 11.03.2020. (SRIJEDA), BIH

Dolazak u Sarajevo u jutarnjim/podnevnim satima u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima.


• Program u pdf dokumentu možete preuzeti ovdje.


CIJENA: 339,00 KM (first minute ponuda za prvih 20 uplata)*

*Cijena nakon prvih 20 uplata iznosi 379,00 KM


U cijenu je uključeno:

- Prijevoz modernim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo-Nica/Kan/St.Tropez-Sarajevo,
- 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* u Nici ili Kanu,
- Ulazne takse u gradove u Italiji i Francuskoj,
- Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Francuskoj i Italiji i kompletna organizacija putovanja,
- Gratis posjeta Milanu.

U cijenu nije uključeno:

- Fakultativni izleti (Nica 10,00 EUR, Grasse-Cannes-Antibes 25,00 EUR, Sant Tropez i Monako 25,00 EUR – Paket izleta 50,00 EUR)
- PZ osiguranje 12,00 KM,
- Doplata za dodatno sjedište u autobusu 120,00 KM,
- Doplata za svako posebno traženo sjedište u autobusu 50,00 KM/sjedište,
- Eventualna boravišna taksa koja se plaća na recepciji hotela,
- Doplata za jednokrevetnu sobu 150,00 KM.

Popusti: Dijete do 12 godina u pratnji dvoje odraslih 50,00 KM.

* U pojedinim hotelima smještaj u trokrevetnim sobama podrazumijeva 1 „francuski" ležaj i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje".Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.
Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.
Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed nepredviđenih okolnosti.
Molimo Vas da se prije zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Centrotours.

Rezervacija putovanja